Vi har det rätt bra ändå, eller hur? Visst finns det saker vi kan göra bättre, men i mångt och mycket är Sverige fantastiskt. Det gäller inte minst när det kommer till att tillverka riktigt bra produkter till konkurrenskraftiga priser.

I en tid då allt mer tillverkning flyr landet för att pressa priser väljer vi en annan väg för att både spara tid, pengar och miljö. Vi tror på att investera i de maskiner och människor som gör vår högeffektiva tillverkningsindustri ännu bättre. Vi tror på att minimera transporter och maximera användningen av hållbara material. Och ja, vi tror på allvar att det vi gör faktiskt gör skillnad både i form av arbetstillfällen och miljövinster.

Genom att välja en säng från Sverige håller vi fabrikerna fulla och landskapen öppna. Det kan du också göra genom att lägga dig i en säng som är skapad av svenska hjärtan, hjärnor och händer. Kanske sover du lite extra gott om natten då. Det gör i vart fall vi.

ALLTID TILLGÄNGLIGA, ALLTING UNDER ETT TAK

Vi slår ett slag för den blomstrande landsbygden och har placerat oss i metropolen Ersmark. 

Hos oss finner du den allra senaste utvecklingen inom sömnkomfort. Några av de varumärken du kan provligga hos oss är:

        

Butiken är öppen onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar, resterande dagar (söndag-tisdag) är reserverade för bokade sängprovningar. Bokningen gör du snabbt & enkelt via vårt bokningsformulär. Vi avsätter 1 timma för varje sängprovning och det är självfallet helt gratis.

Allt detta för att du ska kunna njuta av en riktigt hög servicenivå och samtidigt betala så lite som möjligt.

Bra va!?

KUNSKAP SOM STICKER UT

Tillsammans har vi försett Norrland med god sömn i över 100 år. Vi har följt med utvecklingen kring sömn sedan 70-talet och har väldigt god förståelse för vad som fungerar i längden och vad som inte gör det.

Vi har alla ett flertal diplom för genomförda utbildningar och har god kunskap om våra varumärkens olika egenskaper.

SERVICE PÅ HÖG NIVÅ

Hos Sängmästarna kan du njuta av full service hela vägen. Från den första kontakten tills att sängen står på plats i ert hem.

När det kommer till leverans har vi allt från gratis hemkörning i kartong till full leverans med montering samt bortforsling av din gamla säng, så att ni kan slappna av och låta oss ställa iordning allt i ert sovrum.

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Vi arbetar med välkända, svenska och skandinaviska varumärken där du kan känna dig trygg när det kommer till prissättning, arbetsförhållanden och materialval.

Vi har ett stort utbud av modeller och varumärken i vår visning och vi känner oss säkra på att just din drömsäng står hos oss

VÅRA VARUMÄRKEN

WEBBSHOP / FYSISK BUTIK

Att klicka hem saker online utstrålar oftast enkelhet och bekvämlighet, men när det kommer till sängar finns det, enligt oss, fler saker som talar emot.

Vi har därför valt att endast sälja våra sängar i fysisk butik, detta för att våra kunder ska kunna få ett personligt bemötande med professionell guidning mot att hitta den perfekta sängen.

Att köpa (rätt) säng kan vara svårt och det är något man faktiskt bör lägga lite tid på för att vara säker på att man hittar en säng som är rätt för ens kropp och behov. Skulle det mot förmodan bli fel ändå så kan våra kunder nyttja Sängmästarnas 90-dagars prova-på-garanti och lätt byta till rätt komfort.