ÖPPETTIDER 

ENDAST ÖPPET FÖR BOKNINGAR.

DROP-IN-TIDER ÄR STÄNGT MARS/APRIL

Boka gärna en tid alla 7 veckodagar 10:00-20:00.

På en kostnadsfri sängprovning med en av våra sängmästare går vi igenom en sängs uppbyggnad, informerar om de olika materialen som finns på marknaden och hjälper er på vägen mot drömsängen.

BOKA EN TID HÄR!

Ring oss: 0910-786010

Vi finns alltså här för dig, ALLA DAGAR 10:00-20:00. För att du skall kunna njuta av en riktigt hög servicenivå och samtidigt betala så lite som möjligt.

Bra va!?

ALLTID TILLGÄNGLIGA, ALLTING UNDER ETT TAK

Vi slår ett slag för den blomstrande landsbygden och har placerat oss i världsmetropolen Ersmark. 

Våra lite ovanliga öppettider, samt vår strategiska geografiska placering, gör att vi ALLTID kan prismatcha och vara billigast, och samtidigt erbjuda en service i världsklass.

Hos oss finner du ca 80 sängar med den allra senaste utvecklingen inom sömnkomfort. Några av de varumärken du kan prova hos oss är:

        

KUNSKAP SOM STICKER UT

Tillsammans har vi försett Norrland med god sömn i över 100 år. Vi har följt med utvecklingen kring sömn sedan 70-talet och har väldigt god förståelse för vad som fungerar i längden och vad som inte gör det.

Vi har alla ett flertal diplom för genomförda utbildningar och har god kunskap om våra varumärkens olika egenskaper.

SERVICE PÅ HÖG NIVÅ

Hos Sängmästarna kan du njuta av full service hela vägen. Från den första kontakten tills att sängen står på plats i ert hem.

När det kommer till leverans har vi allt från gratis hemkörning i kartong till full leverans med montering samt bortforsling av din gamla säng, så att ni kan slappna av och låta oss ställa iordning allt i ert sovrum.

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Vi arbetar med välkända, svenska och skandinaviska varumärken där du kan känna dig trygg när det kommer till prissättning, arbetsförhållanden och materialval.

Vi har ett stort utbud av modeller och varumärken i vår visning och vi känner oss säkra på att just din drömsäng står hos oss

VÅRA VARUMÄRKEN

WEBBSHOP / FYSISK BUTIK

Att klicka hem saker online utstrålar oftast enkelhet och bekvämlighet, men när det kommer till sängar och alla val av komfort, finns det fler saker som talar emot.

Vi har därför valt att endast sälja våra sängar i fysisk butik, detta för att våra kunder ska kunna få ett personligt bemötande med professionell guidning mot att hitta den perfekta sängen.

Att köpa (rätt) säng kan vara svårt och det är något man faktiskt bör lägga lite tid på för att vara säker på att man hittar en säng som är rätt för ens kropp och behov. Skulle det mot förmodan bli fel ändå så kan våra kunder nyttja Sängmästarnas 90-dagars prova-på-garanti och lätt byta till rätt komfort.