Låt oss ta hand om leveransen så att du kan tänka på annat. Våran chaufför levererar din säng ända hem till dig – kostnadsfritt inom butikens närområden.


När du beställer din säng kan du även boka montering av ben och gavel eller bortforsling av din gamla säng.

Hos Sängmästarna får du möjlighet att byta fasthet i din säng om du tycker att den känns för mjuk eller för hård. För att garantin ska gälla måste du ha köpt ett madrasskydd till din nya säng. Sov på saken i minst 60 dagar i sängen innan du kontaktar din butik för byte av fasthet. Det kan ta upp till 60 dagar att vänja sig vid en ny säng. Kontakta oss inom 90 dagar så har du tryggheten att kunna byta sängens fasthet – oavsett anledning.

Viktiga fördelar med Sängmästarnas madrasskydd:

  • Sängmästarnas Prova På Garanti ingår (Gäller de flesta av våra sängar)
  • Skyddar bäddmadrassen från smuts och fläckar och förlänger därmed dess livslängd
  • Tvättbart och enkelt att ta av. (Kom ihåg att alltid sträcka ut i fuktigt tillstånd!)
  • Håller din bäddmadrass mer hygienisk och fräsch

Du kan endast använda garantin vid ett tillfälle. Kolla med din lokala Sängmästare så att just din säng innefattas av Prova På Garantin, vissa sängtyper, tillval och måttanpassningar anses som specialbeställning och innefattas därför ej av garantin. Ett byte hemma hos dig kostar 1 495 kr och är kostnadsfritt vid byte i butik. Kontakta oss för byte.

Vi är övertygade om att vi erbjuder lägsta pris på alla våra sängar. Skulle du mot förmodan se en likadan säng hos en annan återförsäljare till ett billigare pris, kommer vi att återbetala dig prisskillnaden.

Det jämförda priset måste vara inklusive hemkörning.

Sängmästarna kommer att verifiera det lägre priset, och gäller endast för ej levererade sängar under 28 dagar efter ditt köp. Observera att vi inte kan erbjuda vårt prislöfte för utgående artiklar.